Elitidrott 2015

Hotell

Vid registrering finns möjlighet att boka dessa hotell.

Quality Hotel Panorama 

Eklandagatan 51-53, 400 22 Göteborg

Vårt hotell är lättillgängligt och högt beläget med gångavstånd till Chalmers Tekniska Högskola, Liseberg, Svenska Mässan och Avenyn. På 5 minuter når du E6 med bil. Här råder en avspänd och personlig miljö. Avnjut gärna god mat och dryck i vår restaurang och bar Brasserie P. Besök vårt CitySpa för att relaxa, fritt inträde för våra hotellgäster. Varmt välkommen till Qulaity Hotel Panorama! Vi vill att din vistelse hos oss ska bli minnesvärd, så att vi snartfår nöjet att välkomna dig igen.

 

Elite Park Avenue 

Kungsportsavenyn 36-38, 400 15 Göteborg

I hjärtat av Göteborg, på stadens paradgata avenyn, hittar du Elite Park Avenue Hotel med sina fina gamla traditioner. Hotellet är nyrenoverat och har nu den standard som du kan förvänta dig av ett modernt 4-stjärnigt hotell. Välkommen till vår restaurang Park Aveny Café, restaurang Locatelli och vår pub The Bishop Arms.

Scandic Rubinen 

Kungsportsavenyn 24, 411 36 Göteborg

Hotellet är beläget i hjärtat av Göteborg, på den fashionabla Avenyn. Hotellen ger totalt 191 rum med moderna, varm-färgade interiörer. Gästerna kan njuta av ekologisk frukost med utsikt över Avenyn, Göteborgs paradgata.